(Android/iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles kodlar generator tokens
Feb 19, 2022 21:36:44 GMT
Post by tersbuckcagenga on Feb 19, 2022 21:36:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator tokens ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Səviyyəni tamamladıqdan sonra tiktock haqqında çoxlu reklamlar gəlir, bəlkə də beş səviyyəni tamamladıqdan sonra reklamları yerləşdirsələr, yaxşı olar.
Axtardığım bir həllin olduğunu bildiyim üçün bu oyunun təqdim etdiyi problemdən zövq alıram.
Çoxlu reklam
Hər tapmacadan sonra bir reklam var. Oyundan həzz almaq üçün çox zəhlətökən.
Çoxlu reklamlara
Çox asan.
hər şey qaydasındadır
Tətbiq bəzən donur və tamamilə boş olur və buna görə də işlədiyim növbəti səviyyəni oynamaq üçün proqramı yenidən başlatmalıyam.... Zəhmət olmasa, bunu düzəldin, çünki proqramdan həqiqətən zövq alıram.
Block Strike Акционе tjdz
Yaxşı başlayır, amma sonra çoxlu əlavələrlə bombardman olunursunuz. Təəssüf ki, həqiqətən, aradan qaldırılması idi.
Əla oyun
Bu oyunu sevirəm!!! Birində 4 və ya 5 oyun var, əladır!!!!!!!
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Hlavolamy dbig
Yaxşı Təşəkkür edirəm
yol yol yolu deyirəm çoxlu reklamlara yolyyyyyy bir çox oyuna gedən yol Mən 5 ulduzla qiymətləndirərdim əla oyuna səbəb olur amma reklamlar çılğındır sadəcə oyuna icazə verin hər bitən reklamdan sonra hər reklamı sındırın reklam sonra bir reklam sonra bir reklam davam edim sonra bir reklam reklamı ADS ADS ADS vay reklamlar
Mən bu oyuna nifrət edirəm, çünki hər dəfə ona toxunanda dəhşətli bir əlaqə var və çoxlu reklamlar var
onun oynamaq üçün asılılıq çıxmaq
Bu oyun ilk dəfə açanda həqiqətən darıxdırıcı idi. Heç bir problem yoxdur. Yəqin ki, uşaqlar üçün əladır, lakin blokları götürmək çətindir, çünki onun etmək istədiyi tək şey onlara baxmaq üçün slayderi hərəkət etdirməkdir. İkinci dəfə oyunu açanda qərara gəldim ki, hər tapmacadan sonra bir reklam görmək lazımdır. 2 yaxşı vuruş verdi. İndi silinir.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Слагалице yod
Madikula Eranna Eranna...gözəl oyun...
Bu çox əyləncəli və çətin bir işdir. Oynayın və nəticələrə baxın.
Mən xüsusilə blok oyununu sevirəm! Beynimi sakitləşdirir...
Sevimli fikir pis nəzarət
Mən nümunələri tanımağı xoşlayıram. Mən bunu rahatlaşdırıram
Cox gözəldi
Siz jojsaw puzzle tərəfində 140-cı tapmacaya çatdıqdan sonra eyni tapmacaları təkrarlamağa başlayır. Bu, 140-dan sonra darıxdırıcı oyun yaradır. Mən bu oyunu silirəm.
Yaxşı istedadlılara
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Bulmaca wjpx
Çox gözəl oyun
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles پزل uew
Möhtəşəm başladım, sonra reklamlar başladı... Mən ödədiyim reklamsız/reklam variantını təklif etdiyini gördüm və bundan 1 və ya 2 dəqiqə sonra ADS yenidən başladı... Total Ripoff oyunu... 2,99 dollar geri... Əyri!!
bu oyun zəhmlidir, birində çoxlu bulmacalar var, bu, çox yerə qənaət edir!😊😊😊
mənim sevimli oyunlarımdan birdən çoxunun olması faktını sevirəm. Bu qədər reklamı olmasaydı 5 ulduz verərdim, amma ümumiyyətlə, vaxt keçirmək üçün yaxşı oyundur.
yenicə oynamağa başladı. amma əyləncəlidir
Heyrət! Vay
Həddindən artıq reklam.