Post by tersbuckcagenga on Feb 19, 2022 21:33:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School –mani dzīvnieciņi ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School –mani dzīvnieciņi IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School –mani dzīvnieciņi 2022 version ▞▞▞
Bubbu School – animale drăguțe Jocuri obișnuite sxbd
Tas ir mulsinoši, slikti un garlaicīgi
Jūs varētu ļaut mums kaut ko darīt
Sveiki, es esmu Rozmarija. Šī spēle pieder bērniem, bet man, kurai ir 10 gadi, šī spēle ļoti patika. Ja vēlaties spēlēt lielisku spēli, noteikti instalējiet to. Arī ar 5 zvaigznēm nepietiek.
ļoti jauka spēle bērniem
Šī ir laba spēle, bet isme vo sote nhi hai.
5 zvaigžņu poo poo treniņš citai reizei 😡🙄😆😊
Šī spēle ir tik laba spēle
Šī ļoti laba spēle
Bubbu School – Mine søte dyr Fritidsspill gruf
Lejupielādei nepieciešams vairāk laika, taču tas bija ļoti jauki, un tam vajadzētu būt nedaudz labākam
Laba spēle, bet esmu youtuberis
Tas ir veids, kā iemācīties dažādas lietas
Jauka spēle, bet es nevaru to instalēt. Es spēlēju šo spēli sunnys BQ un es izdarīju mākslu un izveidoju grat art dažas dienas vēlāk es to izdzēsu 😢😢😢.tas bija skumji 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
银河之战:深空射手 街機 dyjj
Ir labi spēlēt. 🐈 Un. Skaties👀.. tas ir ideāli........✌️👌 Nē. Tikai bērniem, arī vecākiem patīk šī spēle, tā ir patiešām laba spēle 👌👌
Šī spēle ir ļoti jauka, un bērns visu mācās no šīs mūzikas prasmes, kurš radīja šo spēli. Es vēlos satikties ar šo cilvēku, manuprāt, viņš ir ģeniāls cilvēks. Izmēģinu šo spēli, un mana laime sākās no tās dienas, Bubbu
Super
Šī ir tik skaista spēle
Labs
Ļoti labi, man patīk
Laba spēle!
Man patīk tas ir jautri, es tev došu 5 startus 😀😀😀
😇😇😇😇😇😇😇😇🏫🏫🏫🏫🏫🏫🏫🏫🏫
Jaukas un priecīgas spēles
Šī spēle ir pārsteidzoša, man tā patīk. Vienīgais, ko es iesaku, ir pievienot miega istabu. Un padariet visas rakstzīmes brīvas
Bezmaksas uguns tikaikali
Man šī spēle vispār nepatīk, jo ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu trīs citus varoņus, un papildinājumi man nekad nedarbojas, kā arī tas ir ļoti garlaicīgi
Apbrīnojami
Es nevarēju to arī lejupielādēt
Pihu ir labs laiks ldz 5 Man oti interes parks nav tas pats k ar lai mums ir iespja
Ļoti satriecoša spēle, pat ja es esmu vecs, un šī ir paredzēta bērniem, man tā patīk tikai tāpēc, ka es dodu priekšroku grafikai vai animācijām, lai būtu tāda pati kā bubbu un duddu
Šī ir sliktākā spēle, ko jebkad esmu lejupielādējis savā fonā, tajā nav norādījumu, ko spēlēt 😥😞😟
Bubbu school –M’n leuke dieren Casual games noz
Šī spēle ir laba, taču priecājieties palīdzēt 🆘
ES mīlu šo spēli! Es tikai vēlos, lai tas būtu bez maksas. Bet tomēr, man tas patīk! Tā turpināt.
Šī ir pārsteidzoša spēle. Bubbu ir tik tik mīļš. ES mīlu šo spēli.
Lieliska!!!!!! Vienkārši instalējiet to 100%
Šī ir ļoti, ļoti ļoti ļoti slikta👎👎 spēle. Kad es redzēju šo spēli, es domāju, ka tā ir nakts spēle, kad es to spēlēju, es jūtos slikti👎. Tad es to izdzēsu. Personai, kas izlaida šo spēli, ir vajadzīgas smadzenes, lai atbrīvotu spēli, manuprāt.
Bubbu School - My Virtual Pets கேஷுவல் lgws
Šī spēle ir visu laiku labākā spēle
Labi lah spēle ni tak labākais sangat