Post by tersbuckcagenga on Feb 19, 2022 21:18:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Ghost 2: Ninja Games 2022 version ▞▞▞
Blablabla
See on nii hea
👎👎👎👎👎👎👎
Mäng ei laadita Nexus 6p-s, kus töötab versioon 8.0.0
See on lõbus mäng. Olen seda päeva mänginud ja olen sellest juba sõltuvuses! mu õde tutvustas mulle seda mängu ja mul on hea meel, et ta tegi, sest ma armastan seda väga!! mulle meeldib graafika ja kõik sellega seonduv. Ma arvan, et see on hea sujuv mäng, millel pole viivitusi ega tõrkeid. Tänan teid väga, et tegite selle lõbusa mängu minu jaoks mängimiseks.
graafikat saab uuendada
Armasta seda, vihka seda, kui see palub mängu hinnata, kuigi ma hiljem klõpsasin
Tuyệt vời
Relvade ja soomukite kõrged hinnad
Phone Case DIY Simulation opi
See on tore, kuid vaja on rohkem graafikat
Ilma rahata on raske mängida
Suurepärane mäng, kuid reklaame on liiga sageli.
sa oled noob, see mäng on väga hea
Kas saate panna ka sellise mehhanismi, et kui teil on soomused, koputage seda uuesti ja eemaldate oma soomuse, ma tahan seda mehhanismi mitu kuud katsetada, lihtsalt vastake ja ma saan teada, kas saate selle sisse panna!
Nii palju reklaame
See on väga hea mäng, kuid mäng on liiga pikk😎😎😎
Stickman Ghost 2: Ninja Games Akční raqm
See mäng on nõme
Awesome mäng kunagi Aga miks relvad ja nahk on nii kallis?
See ühenädalane versioon on selles mängus liiga palju keemiat, mulle meeldib see mäng liiga palju
Ma olen täiesti aus, ma sain kuidagi kõik nahad ja ma olen ainult 27 latti, see on lahe, kuid ebaõiglane, kuid siin on probleem, kui ma hakkan mitmikmängu mängima, lööb see mind välja ja võtab mu raha, see hakkab mind vihale, nii et ma tahaksin seda tuleb parandada ülejäänud mäng
selle kk
See ei ole nii nauditav, kuid kõik tasemed muutuvad iga kord tüütuks, mis mõtet on HÜPPADA, KUI lihtsalt põigutad maalt kõrvale Rünnakud Ma tahan lihtsalt hüppenuppu, et rünnata nagu hüppa ja tulista
Pole paha
Sa ei saa löögi eest põgeneda! Igatahes sa lööd!
Stickman Ghost 2: Game Offline Laga fgry
suurepärane mäng, kuid liiga palju reklaame
Hea mäng, tehke lihtsalt nii, et saaksite liikumise ajal rünnata, see aitab tõesti ka pvp-l on viivitus, kuigi mul on WiFi-ribad täis. Peale selle hea mängu, suurepärane graafika, suurepärased režiimid, üldiselt suurepärane. 3 tärni.
Parim mäng üldse
Väga lõbus, ma nautisin seda
Ma vihkan seda mängu, sest ma pole seda kunagi mänginud
See on hea mäng, kuid leidsin vea. Esiteks, kui ma vaatan igapäevase otsingu reklaame, lakkab mäng reageerimast. Teiseks, kui ma võitlen bossiga mõnikord mänguviga n ma ei saa bossi tappa n boss lihtsalt tarduda ei teinud midagi. Kolmandaks, kui ma mängust väljun, läheb mu mõõk, mille olen uuendanud versioonile 15, lihtsalt tagasi versioonile 13. Kas saate selle parandada. Relva arendamiseks kalliskive on raske kasvatada, kuna reklaamid on vead.
Prügikast täiesti kohutav
Pärand ja kõik muu Filipiinidel on siin teie eest Filipiinidelt makstav makse, mis on eraldatud selle intressimääraga
Natuke aeglane, kuid lõbus
Stickman Ghost 2: Ninja Games ઍક્શન dsxu
Nii halb
mulle meeldib
Tore ja mulle meeldib see mäng on suurepärane ja tore võrguühenduseta mängimiseks, kui teil pole internetti👌
E.M.A
Kena ajaraiskaja, kuid kuuendal planeedil mäng peatub. Edasiminekuks muutub see tohutuks pingutuseks. Tunnike tööd ainult selleks, et üks kord oma relva uuendada. Ja mitme mängijaga võitlus on nii tasakaalustamata.
See on kena
Mitte see, mida ma ootasin
See mäng on nii lahe. Devoloper pls määrata seda mängu päeval paki ei tööta Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mäng on tõesti hea, ma arvan, et ma räägin sellest oma sõpradele, neile meeldib see, et nad armastavad ülemusi, kes annavad ka palju XP-d ja münte ja kalliskive, oleks päris lahe, kui lisate režiimi, kui te afk ja hankiksite kalliskivid Paljudele inimestele meeldib see peale selle, et on hea, et mul on selline mäng, mida ma mängin peaaegu iga päev ja see pole ikka veel vanaks saanud, see on iga kord nii põnev, kui ma mängin, nii et hoidke värskendusi Briani oskuste ja relvadega kaasas.
Ei uwu
See on ok, kuid juhtnupud ja graafika on nii tüütud
see mäng on väljakutseid pakkuv ja lõbus. Kas saaksite meile rohkem rohelisi kalliskive anda?
Stickman Ghost 2: Ninja Games פעולה hag
Vau
kõik on lahe, aga seal on 2 keelt??