Post by tersbuckcagenga on Feb 19, 2022 21:12:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kirakós játék ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kirakós játék IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli az arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Kirakós játék 2022 version ▞▞▞
Rakat szar
Eredetileg 5 csillaggal értékeltem volna ezt a játékot, de a legutóbbi frissítés után már csak 3-at érdemel. A magas pontszámomat visszaállítottam, és a játék túl könnyűvé és unalmassá vált, mivel eltávolították a bonyolultabb formákat.
Túl sok hirdetés. 😔
Ne toltsd le mert sar
ez egy nagyon jó agy játék, és tényleg át kell gondolnod, hogy hova helyezed el az egyes blokkokat, hogy folytasd a játékot és magas pontszámot érj el
Nagyon rossz algoritmus. Az esetek 80%-ában használhatatlan 3x3-as négyzeteket kapok.
Szerintem jó volt de lehetne több block
퍼즐 게임 전략 nxpq
Remek játék, kivéve ha zenét hallgat játék közben, folyamatosan szünetelteti a zenét, ezért bosszantó, javítsa ki a problémát. Különben remek játék.
Kirakós játék Stratégiai játékok mvx
Vicces játék, de nem tölti le az időt és sok kiegészítést 🥺
Nagyon jó!!!👌 Órákig elvoltam vele!💖
jó, de a tovább gomb nem mindig működik, ha eléri az 1000-et. kérlek javítsd ki!
Zoe és 3 perc és 3 perc és AZ ÉV ÖRÖM DÍJ!
szuper
Egyszerű, de hatékony egy kis szünetre.
Tökéletes!
Tényleg jó grafika.
Imádom ezt a játékot, lámpa nélkül is játszhatsz vele. Ez valóban egy plusz, hogy kedved van egy játékhoz, de nem akarsz világítani. Ez egy jó lefekvés előtti játék.
Ha nem lennének reklámok, jó lenne
Kemény
Imádom a grafikát!!! Sok szórakozást és kikapcsolódást!
Sokkal több reklám, mint bármely más játékban
Ez a monese-reklám a valaha volt legfrusztrálóbb dolog
Grt
Szeretem ezt a játékot, de nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort egy kirakós játékhoz.
ez nem olyan szórakoztató
baszmeg Ány
Szórakoztató és pihentető! Órákig játszom ezt!
Addiktív játék, jó időhúzás. Egy kérdés azonban; miért nem ajánlják fel néha, hogy folytassam a második "életet"? Például, amikor véget ér a játék, néha folytathatom a második életet, néha pedig tényleg vége a játéknak, és csak elölről kezdhetem.
A játék tele van hirdetésekkel, eltávolítom, ez egy rémálom, amikor megpróbál 2 játszani egy szintet egy hirdetés felugrik, 2 nézd meg
Az új frissítés szörnyű. A hang borzasztó, és a játék csúnyán csúszik
Rendben
Join Clash 3D Arcade bkp
Ez nagyon rossz játék, ha nem töltöd le a játékot, a képei nagyon szépek, a netem pazar.😠😠😠...
nincs utasítás a játékhoz!
ez a játék segít a kreativitásban, ez egy stratégiai játék
Ez egy nagyon unalmas 🥱 játék.
Régen szerettem ezt a játékot, de egy friss frissítés után nem lehet 1000 pont fölé jutni, mert a játék folyamatosan 3x3 mezőt ad. Nem mulatság többé m
rossz sok hirdetést és lefagy
jó játék, de túl sok reklám
Ez a játék régebben egyszerűbb volt. Különféle játékokat kell kínálnia a különböző szintek számára. Csak nem akarok olyan erősen gondolkodni.
,,a↘. E rdxee xejj hat hat 🚼◾◾ 🐹 😎 😎😎😎😎. 👕. 💕💔. 👔💔... .. 🐓 🦂👊 🎏
teljesen borzalmas a frissítés után.
ধাঁধা গেম কৌশল bicg
Ez egy igazán csodálatos játék, mégis van egy problémám, miért van szükséged egy alkalmazásra, hogy megnézd, milyen helyre kerültél a játékban
Szeretek vele játszani